ET KREATIVT OG PRAKTISK ÅR

ET KREATIVT OG PRAKTISK ÅR

Elever fra EUD10 på viser resultaterne af mange timers arbejde i værkstederne på Svendborg Erhvervsskole frem.

EUD10 er et tilbud om at tage sin 10. klasse på en kreativ og praktisk måde og det var tydeligt at se til det åbne hus.

Lækker mad lavet på Food.

Her viste elever fra Nymarksskolen i Svendborg og Tingagerskolen i Ringe stole, malerier, lysestager, skåle og gipshjerter blev vist frem på stande med tilhørende mad og drikke – alt sammen lavet af eleverne med hjælp fra lærerene.

Eleverne har lavet mange flotte ting!

Efter et år på EUD10 siger Mathilde Sønderholm fra Nymarksskolen, at hun nu er meget mere afklaret omkring, hvad hun vil.

– Jeg har også fået mange gode venskaber i klassen og før i tiden ville jeg aldrig kunne finde på at sige noget i timerne af frygt for om det var rigtigt eller forkert. Det tør jeg godt nu, siger hun.

– Det er det samme for mig, men i klassen er vi på lige fod og vores mål er det samme, siger Cecilie Lindhardtsen , som også går på Nymarksskolen.

– Der er et stort sammenhold og omsorg for hinanden i klassen og vi lærer at arbejde sammen på en anden måde end ved almindeligt skolearbejde, siger Mathilde Sønderholm.

Efter 10. klasse vil Mathilde Sønderholm gerne på Food på Svendborg Erhvervsskole for at starte på uddannelsen til kok. Cecilie Lindhardtsen tager til Viborg for at starte op på grundforløbet til fotograf.

Det er stadig muligt at melde sig til EUD10, som starter op efter sommerferien.

Ring til Nymarksskolen på telefon 62 23 62 00.
Ring til Tingagerskolen på telefon 72 53 3640.

Stolene er lavet hos Tech og udstillingen er lavet hos Business.