LIVSKVALITET I HVERDAGEN

LIVSKVALITET I HVERDAGEN

Fire elever fra innovationslinjen på Svendborg Tekniske Gymnasium er klar til finalen i Syddanmarks største iværksætterforløb.

Efter et længere projektforløb er Jonas Sørensen, Andreas Hein, Signe Christensen og Niels Strange klar til at præsentere Aldaway på Koldinghus den 15. marts 2017.

– Vores virksomhed bygger på et ønske om at udvikle, innovere og producere produkter, der er med til at skabe større livskvalitet for den enkelte i hverdagen.

Aldaway tilbyder et fleksibelt mundstykke til støvsugeren, der med sit særprægede design gør det muligt at fjerne støvet fra de mest vanskelige steder.

Der er 2,6 mio. husstande i Danmark, hvoraf knap en 1 mio. lider af støvallergi eller har et fysisk handicap i større eller mindre grad.

Her vil vores nuværende produkt være behjælpelig, da det gør det muligt at opnå en optimal rengøring, samt en nemmere udførelse af dette.

Dette er dog kun ét produkt ud af mange idéer og ønsker om at skabe en nemmere hverdag, fortæller de fire elever.

Konkurrencen, Company Programme, afholdes af Fonden for Entreprenørskab for at give unge, der interesserer sig for iværksætteri, den nødvendige erfaring og viden, og kombinere den energi og ambition der kræves for at opnå succes.

Der er i år mere end 4.000 deltagere på landsplan fordelt på fire linjer.

Signe, Jonas, Andreas og Niels deltager på linjen Science og Technology. Bliver de blandt de to bedste i regionsmesterskabet går de videre til Danmarksmesterskabet, som afholdes den 26. april i København.

***TILFØJET DEN 16. MARTS 2017***
Aldaway med Signe, Jonas, Andreas og Niels gik desværre ikke videre til DM i København.