Om skolen

Om hjemmesiden

Svendborg Erhvervsskole relancerede sesg.dk i juni 2015. Hovedmålgruppen for siden er kommende elever og for de yngstes vedkommende også deres forældre. Alle interessenter kan dog forhåbentlig få glæde af oplysningerne på hjemmesiden.

Hjemmesiden er udviklet i 2015 med det formål at gøre den enkel at navigere rundt på og anvendelig på alle digitale platforme.

Hovedinformationerne

Centralt på forsiden finder du indgangene til de enkelte afdelinger:

Alle informationer om uddannelserne er opbygget på samme måde, så du hurtigt lærer hjemmesiden at kende og har mulighed for at sammenligne på tværs, hvad der matcher dine interesser bedst.

Nyheder og baggrund

I bunden af alle sider finder du:

• kontaktdata til skolens afdelinger
  • hurtig navigation til hovedinformationerne på siden
  • sitemap og dataoplysninger
  • mulighed for at få siden læst op
  • adgang til optagelse.dk

Fra forsiden har du desuden adgang til nyheder, kalender og Facebook fra bunden af siden.

På siderne om de enkelte uddannelser har du hurtig adgang til nyttige links samt vigtige kontaktdata.

Om skolen

Om skolen er placeret yderst til højre i topmenuen, og her finder du en række oplysninger om:

Find en medarbejder

En medarbejder er hurtig at finde, hvis du kender udseende, navn eller titel.

Tryk blot på kontakt i den tertiære menu, der står med lidt mindre skrift helt øverst på siden, og du får mulighed for en aktiv medarbejdersøgning.

For særlige målgrupper

Medarbejdere og elever, andre skoler samt virksomheder kan finde særligt relevante oplysninger i den tertiære menu øverst på siden.

I samme linje finder du også nyheder, kalender og adgang til pressefotos.

De unge i fokus

Hovedmålgruppen er unge, som overvejer at vælge en af de mange uddannelser, som Svendborg Erhvervsskole udbyder. Samtidig kan den forhåbentlig give de nødvendige informationer for alle øvrige interessenter. Hvis du savner information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Gitte Pyrdol

E-mail: glp@sesg.dk