Sidste uge i USA

Sidste uge i USA

Dette er den 4. og sidste artikel om Business-elevernes ophold i USA (uge 44).

Den 31. oktober var starten på den 4. og sidste uge i USA.

Vi har brugt mandag, tirsdag og onsdag på helt almindelig skolegang på Santa Anna College.

Den sidste lektion med Professor Doolittle.

Den sidste lektion med Professor Doolittle.

Vi har haft timer med Professor Huang kl. 09.00 og derefter har vi observeret på skift i Professor Doolittles og Professor Ali Kawsaris timer, hvor vi har haft timer med kultur, marketing og business-klassen.

Eftermiddagstimerne har vi haft med Professor Sabau, hvor vi har lavet projekter, arbejdet i vores bog og læst om amerikansk kultur.

Onsdag eftermiddag var dog lidt anderledes da vi skulle tage vores afgørende tests sammen med Professor Huang og Professor Sabau. Det var den samme test som vi var startet med at tage den første uge, så vi kan se hvor meget vi havde rykket os.

Eftersom at vi fik nogle præmier til Halloween-festen fik vi tirsdag alle en biografbillet så vi kunne tage ind og se den film vi havde lyst til. Aftenen gik med film og gåtur i Spectrum Irvine-centeret.

Onsdag efter aftensmaden fik vi udleveret vores ’caps’ og ’gowns’, som blev prøvet så vi var klar til den store ’graduation day’ om torsdagen den. 5 november.

Laguna Beach

Vi så Laguna Beach onsdag eftermiddag/aften hvor vi gik tur op og ned af stranden og brugte tid på at kigge og tage billeder af arkitekturen der var på stranden.

Der lå mange små butikker med kunst og der var lavet et stort kunstværk på selve stranden.

Laguna Beach.

Laguna Beach.

Vi var der til solnedgang og det var en smuk oplevelse der også blev den sidste oplevelse væk fra lejlighederne og skolen.

’Graduation day’

Vi tog fra skolen efter vi afsluttede Professor Ali Kawsaris time kl. 11.00 og blev hentet og kørt til en fin restaurant.

Da vi ankom fik vi vores borde, blev vi budt velkommen og vi fik mad og drikke.

Efter vi havde spist begyndte Professor Huang og Professor Sabau at uddele priser, de sagde nogle få ord og gav os et diplom.

Så var det tid til at komme i vores ’caps’ og ’gowns’, hvorefter vi skiftevis skulle op og modtage vores bevis på at vi havde afsluttet og gennemført dette forløb.

Der blev holdt et par taler til os elever omkring fremtid og fortid.

Vi fik taget et billede med alle elever, de danske lærere og det hold fra Santa Ana College der har været med til at gøre denne tur mulig. Derefter tid til billeder og video.

Vi skulle havde flotte billeder, fjollede billeder og det traditionelle gradueringsbillede hvor alle kaster hatten op i luften.

Så var vi nået til den kedelige del, hvor vi skulle sige farvel til vores lærere der har givet os en masse viden, venskaber og oplevelser for livet.

Turen gik hjem til lejlighederne og den sidste aften blev nydt med lige det vi ville.

Nogen var i centret, andre i spabad og nogen slappede af på værelserne.

Afrejse

Fredag morgen stod på pakning og oprydning af lejligheden.

Vi skulle være klar til at forlade lejlighederne kl. 12.00 hvor vi skulle mødes ved Inge og spise frokost.

Vi blev hentet fra The Village kl. 14.15 hvor vi blev kørt til lufthavnen for at tjekke ind til vores fly der gik kl. 18.00.

Så var der kun hjemrejsen tilbage af vores tur.

Skrevet af: Caroline Plagborg

Læs om ankomsten til USA af Lasse, Christian, Frederik og Asbjørn.

Læs om den anden uge i USA af Stine Stokholm og Louise Due Jensen.

Læs om den tredje uge i USA af Mette og Camilla.