Bager og konditor EUD

Generelt om uddannelsen

Brød, kager og desserter lægger et fundament og giver delikate oplevelser til alle borgere i et moderne samfund. Som bager og konditor kan du være med til at skabe glæde og velvære i mange hjem.

En bager og konditor skaber brød, kager og desserter. Uddannelsen giver dig mulighed for at blive bagværker, bager og konditor.

4 år og 6 måneder tager den fulde uddannelser som bager og konditor.

Du kan tage grundforløbet på Svendborg Erhvervsskole, hvorefter du skal i praktik. Skoleopholdene under hovedforløbet kan du tage i Odense, Vejle, Holstebro, Aalborg eller Ringsted.

Det lærer du

Uddannelsen giver dig grundlæggende viden om og erfaring med:

  • råvarer og kvalitetskrav
  • det gamle håndværk
  • maskiner og moderne arbejdsmetoder
  • færdige brød, kager og desserter
  • fastfood
  • kundeservice og trends
  • hygiejne og sikkerhed