Bager og konditor EUD

Karrieremuligheder

Hvis bager og konditor er noget du vælger med engagement, har du de største chancer for at skabe dig en spændende fremtid. Der er mange muligheder for jobs og videreuddannelse.

Fremtidsmulighederne er gode for både bagere og konditorer. Det viser oversigten på UddannelsesGuiden over mulige jobs for bagere og konditorer.

Brød- og kagefabrikker er én mulighed for job. En anden er at blive håndværksbager i bageri eller i bagerafdelingen i et supermarked.

At åbne egen bagerforretning eller pizzabageri er også en chance, som mange griber.

Mere uddannelse

Du kan stoppe uddannelsen ved trin 1 og vende tilbage senere for at uddanne dig til bager eller konditor.

Som uddannet bager og konditor kan du vælge at læse videre til fx procesteknolog og serviceøkonom.

Som teknolog kan du vælge retning indenfor fx ernæring, fødevarer, fiskeri, mejeri eller processer – hvor du arbejder med at højne kvalitet og effektivitet i industriel produktion.

Som serviceøkonom kan du være med til at udvikle, planlægge og levere serviceydelser, som giver bedre oplevelser for kunderne på fx hoteller og restauranter.

På UddannelsesGuiden kan du læse mere om procesteknolog, serviceøkonom eller andre uddannelser indenfor ernæring og sundhed.