Bager og konditor EUV

Undervisning

Både teori og praksis er nødvendig for at mestre et fag. På uddannelsen til bager og konditor får du masser af mulighed for at prøve teorien af i køkkenet.

Fokus på dit fag

Når du begynder på grundforløb 2, som varer 20 uger / 6 måneder, har du valgt retning – i dette tilfælde bager og konditor. Her går vi mere i dybden med råvarer, dejtyper og færdige brøde og kager, og du skal bl.a. være med til at producere til et butiksprojekt, hvor I skal sælge og servicere ansatte og andre elever.

Formålet med grundforløbet er at forberede dig til hovedforløbet med praktik og kortere skoleforløb. Derfor får du både mere teori og praktisk undervisning indenfor dit fag.

Afvekslende undervisning

Du kommer til at opleve både klasseundervisning og gruppearbejde, du skal læse tekster og se film, og vi skal arbejde en masse i køkkenet. Det meste foregår på skolen men du kan også have hjemmearbejde af og til.

Du møder erfarne lærere som du kan spørge til råds om alt, hvad du har brug for at vide.