Bager og konditor EUV

En typisk dag

Hvad sker der på en typisk dag, hvis du starter op på uddannelsen som bager og konditor? Læs mere om mødetidspunkter, lektioner og pauser.

På Svendborg Erhvervsskole møder vi klokken 8.10. Det betyder at du skal møde på dette klokkeslæt, når du befinder dig i grundforløb og i skoleperiode, men mødetidspunktet er anderledes, når du er i praktik i en virksomhed.

Hvor mange lektioner du skal have dagligt, kan der ikke svares entydigt på, idet skemaet ændres løbende. Dog skal du regne med en skoledag, som kan vare til klokken cirka 14.50.

Husk at holde pause

Vi holder normalt en formiddagspause omkring klokken 9.50, og klokken 11.45 holder vi en frokostpause. Vores eftermiddagspause ligger klokken 13.55, hvis vi er i skole til klokken 15.50.

Hvis der er gang i aktiviteterne i køkkenet, retter vi naturligvis pauserne til efter, hvad der er praktisk muligt. Men du glemmer også helt pauserne, når det er sjovt og spændende

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder.