Undervisning

Der er fart over feltet, når du er i gang med uddannelsen som cater. Undervisningen finder sted i både moderne klasselokaler og køkkenet.

Uddannelsen som cater er en meget bred erhvervsuddannelse, som giver dig en enorm viden om mange emner. Disse emner er for eksempel

  • Kundebetjening
  • Tilberedning
  • Anretning
  • Servering
  • Råvarer
  • Håndværk

Når du er i gang med uddannelsen på Svendborg Erhvervsskole, lærer du en masse på både det teoretiske og på det praktiske plan. Undervisningen foregår blandt andet i vores moderne undervisningslokaler.

Praktisk undervisning i køkkenet

Du får dog også 2 hele dage om ugen i vores køkken, hvor du lære at omsætte teori til praksis. En ting er at høre og læse om eksempelvis råvarer, men noget andet er at arbejde praktisk med fødevarer.

Du kan for eksempel få til opgave at sammensætte en 3 retters menu, som efterfølgende skal realiseres i køkkenet.

Det er heller ikke nok at høre om hvordan man konkret gør rent i et køkken. Derfor er det meget vigtigt, at du får den praktiske oplæring dér hvor det foregår, nemlig typisk i køkkenet.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder.