Projekter

Projektarbejde er en væsentlig del af uddannelsen, for på den måde kombinerer vi både teori og praksis.

Vi arbejder meget med projekter. Her lærer du at bruge den viden, du har fået i forskellige fag, og allerede fra GF1 griber vi fat i emner, du kan bruge til noget.

Start en butik

Du prøver på egen krop, hvordan det er at starte en lille butik, hvor I gruppevis skal sælge selvvalgte varer til de andre elever på skolen. Den der tjener flest penge vinder.
I dette projekt lærer du desuden at være innovativ og nytænkende.

Valgkamp

I dette projekt skal I gruppevis selv lave et parti og få kommunikeret jeres holdninger ud til resten af skolen. Projektet slutter med en valgkamp, hvor hele skolen stemmer på hvilket parti/gruppe der vinder.
I dette projekt lærer du desuden om teamsamarbejde, personlig udvikling samt arbejdsplanlægning.

Sundhedskampagne

I dette projekt skal I gruppevis udarbejde en kampagne med fokus på sundhed eller miljø. Kampagnen skal præsenteres for de andre elever på skolen.
I dette projekt bliver der sat fokus på kommunikation, innovation, roller og samarbejde.

Udvikling af webshop

I får besøg af gæster udefra, der selv arbejder med webhandel, og I skal herefter selv udvikle – og starte – en webshop.
Du lærer bl.a. også at lave en forretningsplan, at lave reklame og at holde styr på økonomien i en virksomhed.

Dig, dit liv og din fremtid

Dette projekt handler – som titlen siger – om dig, dit liv – og især din fremtid. Vi sætter fokus på dit liv på de sociale medier, på konsekvenserne af de valg du træffer, og så hjælper vi dig til at finde ud af, hvad du vil med din fremtid. Vi får besøg af forskellige virksomheder, ligesom vi også tager på virksomhedsbesøg. Du lærer desuden at skrive en ansøgning og CV, ligesom vi øver jobsamtalen.

Vi træner dig generelt i at begå dig i en gruppe og samarbejde med andre. Herudover får alle mulighed for at afprøve lederskab, idet der bliver udpeget en “direktør” i hver gruppe – denne går på skift.