Ernæringsassistent EUD

Projekter

Tag uddannelsen som ernæringsassistent og oplev en række meget spændende og forskellige projekter. Du lærer blandt andet at sammensætte menuer og diæter.

Projekter er der masser af, når du befinder dig på uddannelsen som ernæringsassistent på Svendborg Erhvervsskole. Disse projekter starter på grundforløbene, men det er især på hovedforløbet, at der er masser af projekter på programmet.

Således vil du allerede på andet hovedforløb blive sat ind i, hvad den afsluttende svendeprøve går ud på. Vi forbereder dig så at sige på at gå op til den ”rigtige” svendeprøve”.

Kost til syge

Der er dog også mange andre projekter i løbet af uddannelsen. Der er hele tiden nye projekter på tapetet, men vi tager altid udgangspunkt i konkrete og virkeligsnære emner som muligt.

Et afholdt projekt handlede om at sammensætte en menu til en kræftsyg patient. Det er bestemt ikke lige meget, hvilken kost man får, hvis man er så uheldig at have kræft i spiserøret eller andre steder.

Fra proteiner til skyr

Hvis man er syg, er det vigtigt at man får den rette kost med den rette ernæring. I vores projekter lærer du at sammensætte den rette menu for folk med forskellige forudsætninger.

Der foregår en reel produktudvikling, hvor du skal tage stilling til alt lige fra morgenmad til aftensmad. Skal patienten have ekstra proteiner eller kulhydrater?

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder.