Kok og Smørrebrød cater EUX

En typisk dag

Du kommer ikke til at kede dig, når du tager uddannelsen som gastronom med specialet cater på Svendborg Erhvervsskole. Der er gang i den fra morgen til eftermiddag.

Du befinder dig på Levnedsmiddelskolen i Svendborg. Svendborg Erhvervsskole bruger ikke ringeklokker, men vi forventer at du er klar på uddannelsen som cater klokken 8.10.

Undervisningen foregår både i klasselokaler og i vores moderne køkken. Her får du grundig undervisning i både praktiske og teoretiske dele af uddannelsen.

Den store planlægning

Et af de vigtige elementer som gastronomassistent eller cater, er at du kan planlægge arbejdet. Derfor er der hele tiden fokus på både råvarer og produktion.

Desuden er det vigtigt at du er i stand til at samarbejde med dine kolleger i køkkenet. Derfor vil du opleve en skoledag, hvor du for eksempel hører om samarbejde og mærker hvordan samarbejde kan foregå i praksis.

Tid til pauser

En dag strækker sig typisk fra klokken 8.10 til 15.50. Det er mange lektioner du skal igennem, og derfor holder vi naturligvis også pauser i løbet af dagen.

Vi har faste spisepauser om formiddagen og til frokost, og dertil holdes småpauser, når det falder naturligt ind i dagens program. Vi holder desuden en eftermiddagspause, og her mærker du måske en vis træthed i benene, hvis du har været i gang i køkkenet det meste af dagen.