Kok og Smørrebrød cater EUX

Projekter

For at skabe en endnu mere levende og dynamisk uddannelse som muligt afvikler vi af og til projekter, som er med til at gøre hverdagen mere spændende.

Innovation er et af tidens hotte begreber, og det er samtidig et begreb, som vi har valgt at trække ind i uddannelsen som cater på Svendborg Erhvervsskole. Af erfaring ved vi nemlig udmærket, at mange catere vælger at gå egne veje og starte egen virksomhed.

Og det er netop her at begrebet innovation popper op. Innovation på caterlinjen handler blandt andet om hvordan du starter egen virksomhed.

Fra opstart til moms

Der er nemlig mange ting, som du skal være opmærksom på, når du starter din egen virksomhed. Vores innovationsprojekt varer 1 uge, hvor vi lærer dig en masse om

  • Opstart af virksomhed
  • Afregning af moms
  • Betaling af skat
  • Afskrivning af maskiner og inventar
  • Opstilling af budget
  • Udfærdigelse af regnskab

Mini svendeprøve

På et af vore hovedforløb afvikler vi vores mini svendeprøve projekt, hvor du får et indblik i, hvad der skal ske til din kommende svendeprøve. Vi træner dig op til at være velforberedt, så du er helt klar over, hvad der venter dig til svendeprøven.

For de fleste er det grænseoverskridende at skulle på til en afsluttende svendeprøve som cater, og via vor mini svendeprøve, skaber vi mere klarhed over processen. Dette inkluderer den skriftlige del, den praktiske del samt den mundtlige eksamen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder.