En typisk dag

Dagen starter klokken 8.10 og herefter venter dig en spændende dag på uddannelsen som elektriker. Indimellem er der småpauser og tid til madpakken.

Uddannelserne på Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier starter klokken 8.10. Det er forskelligt fra dag til dag, om du begynder dagen i et teorilokale, eller om du skal møde op i vores værksted med skruetrækkeren i lommen.

En ting du hurtigt bemærker, er den manglende klokke, som du sikkert er vant til at høre fra din tid i folkeskolen. Hos os har vi ingen klokke, der ringer ind eller ud, så det er altid en god ide at følge med i hvad klokken er.

Tid til madpakken

Uddannelsen som elektriker er ofte bygget op over projekter og praktiske opgaver ved vores eltavler. Her vil du opleve, at pausetiderne somme tider overskrides, fordi det kan være upraktisk at holde pause midt i et projekt.

Derfor vil du opleve at vi holder pauser en smule forskudt. Dog holder vi faste pauser klokken 9.50 og klokken 11.45, hvor du kan få spist noget mad.

Småpauser igennem dagen

Ud over de vigtige spisepauser holder vi små pauser udbredt over skoledagen. Uddannelsen som elektriker kræver koncentration, og derfor er det vigtigt, at hjernen slapper af en gang imellem.

Du vil typisk være i skole fra klokken 8.10 – 15.50, så dagens længde kræver pauser i ny og næ. Du kan dog godt regne med at vi går tidligere hjem om fredagen, og det plejer at være temmelig populært.

 

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder.