Industritekniker EUV

Karrieremuligheder

Tag uddannelsen som industritekniker og få en spændende tilværelse i dit arbejdsliv. Der er interessante job forude, og du kan desuden vælge at læse videre.

Når du har taget uddannelsen som industritekniker, er der en række job, der står og venter på dig ude i horisonten. Hvilket job du får, afhænger af det speciale som du vælger under uddannelsen.

Du kan således få et arbejde på skibsværfter, maskinfabrikker, metalfabrikker eller i plastindustrien. Hvis du er CNS fræser eller CNC drejer, får du typisk arbejde inden for jern- og metalindustrien eller i større produktionsvirksomheder som for eksempel Grundfos og B&O..

KAN JEG LÆSE VIDERE?

Når du har taget uddannelsen som industritekniker, får du samtidig mulighed for at læse videre. Der er nemlig gode efteruddannelsesmuligheder for industriteknikere, men vær klar over at det afhænger af dine karakterer.

Mange vælger at læse videre og tage en uddannelse som maskinmester, produktionsteknolog, professionsbachelor i eksport og teknologi eller driftsteknolog. Du kan desuden også blive maskiningeniør, hvis du har taget adgangskurset til ingeniøruddannelserne.

Se dine muligheder for job via Videre som faglært

Læs mere om videregående uddannelse efter EUD