Data og kommunikation EUX

En typisk dag med data og kommunikation

Skoledagen varer typisk fra 8.10 til 15.50. Den veksler meget i løbet af ugen, og du får naturligvis tid til pauser.

Når du tager data- og kommunikationsuddannelsen, begynder undervisningen klokken 8.10, når du er på skole. Mødetidspunktet kan sagtens være anderledes, når du er i praktik ude i en virksomhed.

Undervisningen foregår fortrinsvis i klasserum eller med fingrene i teknikken. Hver lektion varer 50 minutter, og vi tager typisk 2 lektioner ad gangen. Antallet af lektioner varierer fra dag til dag, men du skal regne med en skoledag, som varer til klokken cirka 15.50. Om fredagen holder vi som regel noget før og går lidt tidligere til weekend.

Pauser skal der til

I løbet af skoledagen skal der naturligvis pauser til, hvis vi skal opretholde den gode arbejdsindsats. Derfor holder vi pauser i skoledagen med jævne mellemrum.

Vi holder en frokostpause klokken cirka 9.30, og 11.30 holder vi middagspause. Ofte varer skoledagen til klokken 15.50, og derfor holder vi også en pause hen på eftermiddagen.

Kantinen er åben fra tidlig morgen, så du kan nå at få lidt, hvis du har glemt morgenmaden. Der er forfriskninger, sunde nøglehulsretter og sødt dagen igennem, men du er naturligvis også velkommen til at nyde din madpakke i kantinen eller udenfor.