Generelt om uddannelsen

Uddannelsen som murer lærer dig at arbejde med opbygning af mure, vægge og skillerum. Desuden lærer du alt om forskellige byggematerialer.

Som murer skal du kunne lide at arbejde udendørs, du skal helst kunne tåle højder og have en god fysik. Uddannelsen er med til at give dig håndelag og øjemål, og du vil de næste mange år stolt kunne vise andre hvad du har været med til at skabe.

Moderne uddannelse med stolte traditioner

Uddannelsen som murer er en moderne erhvervsuddannelse med en lang historie og stolt tradition. Her lærer du alt om at opbygge ydervægge og skillerum i mursten og andre materialer. Som murer får du blandt andet til opgave at arbejde med fliser, klinker og teglsten.

Uddannelsen har naturligvis også fokus på pudsearbejde af lofter, facader og vægge.

Gode job i sigte

Når du har gennemført uddannelsen som murer, giver dit svendebrev og evt. EUX-bevis dig mulighed for at få arbejde i danske og udenlandske virksomheder. Måske får du ligefrem lyst til at starte op som selvstændig murer.

Mange, store byggeprojekter de kommende år øger chancerne for et godt job, og mulighederne bliver kun bedre af, at store årgange af ældre går på efterløn og pension frem mod år 2020.