Personvognsmekaniker EUD

En typisk dag

Når du møder ind på uddannelsen som mekaniker, er der nogle ting, som går igen fra dag til dag. Læs mere om mødetidspunkter, pauser og lektioner.

Mødetidspunkt og antal timer

Når du tager din uddannelse på Svendborg Erhvervsskole, er mødetidspunktet om morgenen klokke 8.10. Hvis og når du er i praktik i en virksomhed er mødetidspunktet anderledes, og det skal du snakke med virksomheden om.

Skoledagens længde varierer fra dag til dag, idet det kommer an på hvor mange timer du skal have de enkelte dage. Dog skal du forberede dig på at skoledagen som udgangspunkt varer til klokken cirka 15.50.

Husk at holde pause

Undervejs i skoledagen er det vigtigt at du holder pauser. Der skal megen koncentration i løbet af en skoledag, og du skal forberede dig på at få brugt kroppen på en anderledes måde, end du er vant til.

Dine pauser er derfor vigtige, så du ikke bliver slidt op i løbet af formiddagen, og vi holder som udgangspunkt pauser klokken 9.55, 11.45 og klokken 13.55, hvis du har en lang skoledag til klokken 15.50. Dog er vi meget fleksible med hensyn til pausetider, fordi vi somme tider arbejder i projekter, hvor faste pausetidspunkter ikke er hensigtsmæssige.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder.