En typisk dag

Du kommer ikke til at kede dig, når du starter dagen på Svendborg Erhvervsskole. Få mere at vide om mødetidspunkter, pauser og timer.

Når klokken er 8.10 på hverdage starter dagen på uddannelsen som skibsmontør. Vi møder præcist, og selv om du ikke hører en klokke ringe, starter undervisningen altså klokken 8.10 – bemærk dog at du møder på andre tidspunkter, når du er ude i praktik.

Herefter går en alsidig og varieret dag på skolen i gang. Her finder du hurtigt ud af at pauser ikke nødvendigvis foregår lige som da du gik i folkeskolen.

Pauser skal der til

Når du er på skole, oplever du en anderledes skoledag, end du er vant til. Vi arbejder både med teoretiske fag og med praktiske opgaver i værkstedet. Det betyder at du bliver træt på en anden måde, end du måske plejer at blive i folkeskolen.

Derfor er det vigtigt med pauser igennem skoledagen. Regn nemlig med, at du som udgangspunkt skal have timer hver dag til klokken 15.50 – dog holder vi som regel tidligere fri om fredagen.

Det sker tit at vi ikke skeler så meget til klokken, men mere til situationen: passer det fornuftigt ind med en pause nu, eller er det bedst at udskyde pausen et kvarters tid, så vi får gjort projektet færdigt. Dog har vi faste spisepauser.