Undervisning

Hvis du er parat til at bruge både hænder og hoved, er uddannelsen som skibsmontør bestemt noget for dig. Undervisningen er varieret fra dag til dag.

Du fornemmer hurtigt, at der er stor interesse for motorer, når du starter op på uddannelsen sim skibsmontør. Lige fra morgenstunden til ”fyraften” bliver der snakket løs om motorer og andre tekniske emner.

Undervisningen starter klokken 8.10, og vi holder dampen kørende til klokken er 15.50. Heldigvis holder vi pauser igennem dagen, så der hele tiden er plads og overskud til nye informationer.

Teori og praktisk arbejde

Der skal teori til, før det praktiske gennemgås. Derfor er det ikke ualmindeligt, at vi tager nogle timers teori i et klasseværelse, inden vi bevæger os over i værkstedet.

Det er ofte i værkstedet, at vi mærker de største ahaoplevelser. Det sker dog også, at vi afsætter hele dage af til teoretisk undervisning.

Specielt tøj og sko

Da vi arbejder en hel del i værkstedet, er det meget nødvendigt, at du har det rette tøj og sko med dig. Det er et krav, at du har sikkerhedssko på, når du er i værkstedet.

Det nytter heller ikke at du kommer anstigende i dit konfirmationstøj. Nej, når vi arbejder med store motorer, er det ret vigtigt at du har ordentligt arbejdstøj på, og du skal selv sørge for både tøj og sikkerhedssko.

Du skal endvidere medbringe egne skriveredskaber samt lineal og passer. Vær forberedt på at lektier kan forekomme.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder.