Fest og fritidsaktiviteter

Vi har god plads ude og inde på Porthusvej. Bordfodbold og bordtennis er i kantinen. Her mødes vi også til fredagsbar en gang om måneden. Skal der være fest kræver det et ekstra initiativ.

Undervisningen på grundforløb og skoleophold under hovedforløb foregår typisk på Svendborg Erhvervsskoles afdeling på Porthusvej. Før og efter undervisningen og i pauserne kan du frit benytte udendørsarealerne til boldspil eller hygge. Og du er naturligvis velkommen til at gå ind i kantinen eller i klasse eller værksted, hvor du skal have den næste time.

Rygning udenfor

Rygning er forbudt indendørs – også selv om det er e-cigaretter. Vi opfordrer til at bruge de særlige rygeområder til det formål. Det er ikke rart for skolens gæster, hvis der står mange rygere lige foran dørene.

Alkohol og rusmidler må hverken købes, sælges eller indtages på skolen, og du må ikke møde op i påvirket tilstand.

Spil i kantinen

Skulle du og kammeraterne få lyst til et slag bordtennis eller bordfodbold, kan det lade sig gøre i kantinen. Hvis I har lyst til kortspil eller brætspil, må I selv tage det med. Men I er meget velkomne til at sidde i kantinen og hygge med spillene.

Fest og fredagsbar

Elevrådet holder fredagsbar i kantinen en gang om måneden. Her er det muligt at lære unge fra andre afdelinger bedre at kende, da I til daglig mest er i jeres egne afdelinger.

Der er ikke tradition for egentlige fester, men der er julehygge i kantinen op til juleferien, og der er også mulighed for at grille på fællesarealerne om sommeren. Det kræver blot et initiativ fra de elever, der har mod på at stå for arrangementet. Spørg elevråd eller ledelse, hvad der kan lade sig gøre.