Generelt om uddannelsen

Uddannelsen som snedker lærer dig at mestre materialer i mange afskygninger, og du bestemmer selv i hvilken retning du ønsker at gå.

Uddannelsen som snedker giver dig viden og erfaring til at arbejde som maskinsnedker, møbelsnedker eller bygningssnedker. Under uddannelsen som snedker vælger du selv det speciale, som du ønsker.

Snedkerens opgaver

Du kan lære alt om at designe og bygge dine egne møbler, at lave døre, vinduer og trapper i mange former og størrelser, og du får rig lejlighed til at lære alt om værktøj, materialer og moderne computerstyrede maskiner. Når du har gennemført og bestået uddannelsen som snedker, har du mange muligheder for at finde job i ind- eller udland.

Mange danmarksmestre

Snedkerskolen Fyn, som vi også kalder snedkerafdelingen på Svendborg Erhvervsskole, har mange år i træk vundet danmarksmesterskaber for enten møbelsnedkere eller bygningssnedkere – og i 2015 har vi vundet titlen i begge kategorier. Thomas Vilain Rørvang og Peter Boye Larsen kvalificerede sig derfor også til VM i Brasilien i august 2015.

Den lange tradition for DM-titler har flere gange tiltrukket elever fra andre egne af landet. Dette er blot en af mange grunde til at du med fordel kan tage din uddannelse som snedker her hos os.