Teknisk designer EUV

En typisk dag

Uddannelsen som teknisk designer byder på mange spændende input dagen igennem. Læs mere om mødetidspunkter, lektioner og spisepauser.

Klokken 8.10 på hverdage starter uddannelsen som teknisk designer på Svendborg Erhvervsskole. På vores skole vil du ikke høre nogle klokker, som ringer ind eller ud.

I stedet tager vi det som en selvfølge, at du selv passer tiderne, og at du møder op til tiden. Bemærk også at mødetidspunktet vil være anderledes, når du er i praktik under uddannelsen.

De vigtige pauser

Når du er på skolebænken, er det vigtigt at du holder pauser i løbet af dagen. Nogle dage vil du opleve, at du skal være i skole til klokken 13.55, og det er derfor vældig godt med jævnlige pauser.

På en god, gennemsnitsdag holder vi den første pause omkring klokken 9.50, og herefter er der pause klokken 11.45 og måske en kort én om eftermiddagen. Vi arbejder dog ofte med projekter, så her vil de normale pausetidspunkter forrykkes, så de passer bedre ind i sammenhængen.

Tid til fritidsaktiviteter

Vi tilstræber, at du samtidig med din uddannelse også har tid til dine fritidsaktiviteter. Hvis du spiller fodbold, danser eller er spejder, skal du endelig blive ved med det.

Hvis du har et fritidsarbejde skal du planlægge det ud fra dine mødetider i skolen. Der er nemlig mødepligt under hele uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder.