Talentudvikling

Alle elever skal have mulighed for at blive så dygtige som de kan. Hvis nogen har talent, mod og udholdenhed til at gå efter at vinde i lokale og nationale Skills konkurrencer, er vi klar med både træning og moralsk opbakning.

Talentsporet

Talentspor er et nyt, særligt forløb for elever, der har en uddannelsesaftale. Talentsporet er for alle, der har gennemført grundforløbet med et godt resultat, og er klar til at tage resten af uddannelsen på et højt niveau.

Skolemesterskaber hver år

De fleste fag på Svendborg Erhvervsskole stiller op til Skills-konkurrencer.

Det begynder med det lokale skolemesterskab, som vi afvikler for øjnene af en masse tilskuere på Gl. Torvedag i august. Her stiller vi boder op, hvor tømrere, murere, snedkere, malere og lærlinge fra de faggrupper, som har lyst, dyster om på tid at løse et projekt, som svarer til det, der bliver krævet til DM i Skills.

Vejen mod DM

De bedste går videre til at dyste med lærlinge fra de andre egne af Region Syddanmark. Op til konkurrencen lægger både elever og lærere gode kræfter i at forberede sig bedst muligt, og det er altid spændende at se, hvor langt det rækker.

Vi har altid som mål at vinde regionsmesterskabet, som sikrer billetten til DM i Skills, der foregår i januar, og det er en fantastisk oplevelse at være med til et arrangement med flere hundrede deltagere fra over 50 fag og med flere tusinde tilskuere.

Kravene er høje og konkurrencen hård, men hvis talentet og viljen er der, bakker vi enhver op i håbet om at vinde DM og kvalificere sig til VM.

Spørg bare

Sigurd Lund Henriksen har mange års erfaring i at deltage på Gl. Torvedag og hjælper gerne gode talenter til at blive meget bedre. Han kender også selv været med til adskillige Skills konkurrencer, så hvis du vil vide mere, svarer Sigurd gerne. Bare ring 7222 5971.