En typisk dag som tømrer på EUV

Når du møder op på uddannelsen, starter undervisningen klokken 8.10. Dagen byder på spændende undervisning, spisepauser og hygge med vennerne.

Hver dag klokken 8.10 tager vi fat på træfagenes byggeuddannelse på Svendborg Erhvervsskole. Dagen begynder enten i teorilokaler eller værksteder, og når klokken er cirka 15, er vi klar til at køre hjem efter en god dag.

I mellemtiden har du fået et hav af informationer indenbords, som flittigt er blevet brugt i både teori og praksis. Du kommer ikke til at kede dig i løbet af dagen.

Den manglende klokke

Mange af vores nye elever skal lige vænne sig til, at klokken hverken ringer ud eller ind på Svendborg Erhvervsskole. Her er vi alle sammen afhængige af hinanden, så det er en fast aftale, at man møder op til tiden.

Du skal derfor vænne dig til at tjekke klokken på din smartphone, når du skal til og fra pause. De små pauser placerer vi i løbet af dagen, så de passer bedst til de projekter, som vi er i gang med.

Spisepauser på faste tidspunkter

Hvor de små pauser lægges, så de passer bedst ind i dagsprogrammet, har vi valgt at lægge spisepauserne på bestemte tidspunkter. Dette er blandt andet for at få det hele til at gå op i en højere enhed med vores kantine.

Første spisepause finder sted klokken 9.50, mens vores middagspause er lagt klokken 11.45. Hvis du har en lang dag til klokken 15 eller i sjældne tilfælde 15.50, får du også en eftermiddagspause.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du til enhver tid kontakte vores studievejleder for de tekniske erhvervsuddannelser, Alma Qvistgaard. Ring til Alma på tlf. 7222 6018.