For medarbejdere og elever

It support og standarder for hhx

 IT support og standarder for HHX

Hovedsageligt vil eleverne på handelsgymnasiet støde på programmer, som de kender. Eleverne vil primært komme til at bruge Office-pakken, som skolen stiller til rådighed når eleven starter på skolen. Det inkluderer ikke kun Word, Excel, PowerPoint, men også OneDrive, Skype for Buisness og SharePoint mm. Som selvfølgelig både er tilgængelig på IOS og Windows computere. Ligeledes kan eleven også gøre brug af skolens printere og kopimaskiner.
Eleven vil automatisk få tildelt et netværksdrev igennem skolens samarbejde med EFIF ved skolestart, som kan fungere som en backupløsning til elevens opgaver, hvor vi har mulighed for, at gendanne tabte filer og data fra dag til dag.

Handelsgymnasiet anbefaling til IT udstyr

Skolen benytter hertil også enkelte programmer, som kun kan benyttes på enten en Macbook eller Windows maskine. Vi anbefaler derfor også eleven, at gøre brug af en af disse muligheder som primær digital arbejdsstation gennem deres forløb på handelsgymnasiet.
Hvis eleven vælger at bruge Chromebook, IPad, tablet etc. Skal eleven gøres opmærksom på, at det kan medføre, at visse software ikke vil kunne udnyttes i undervisningen, da de platforme der hovedsageligt understøttes og anvendes er Macbooks og Windows.

I IT-Afdelingen gør vi, så vidt muligt, vores bedste for at supportere de mest kendte og brugte løsninger heriblandt Windows, IOS, Office etc. Og selvfølgelig de programmer der bliver brugt i undervisningen.