Handelsgymnasiet (HHX)

Studieophold i udlandet

Udlandsophold er en del af alle studieretningerne på Svendborg HandelsGymnasium. Rejserne har både et fagligt, kulturelt og socialt formål, for det er en del af at lære igennem kroppen at se, høre, smage og fornemme de steder, vi taler om i klassen.

Studietur på MATEMATIK & ØKONOMI

Studieturen på 2. år går til en europæisk storby.

Studieture på SPORT EVENT MANAGEMENT

På Sport Event Management tager vi på 2. år nogle få dage til Berlin, Bruxelles, Paris, Athen eller en anden aktuel europæisk storby. På 3. år går studieturen til La Santa Sport.

Studietur på INNOVATION

En storby i Europa er målet for studieturen på 2. år på studieretningen Innovation & Iværksætteri. Temaet for studieturen er ”innovation i virkeligheden”, og hver gang vælger vi en by, hvor det tema er i spil samfundsmæssigt, erhvervsmæssigt eller kulturelt.

Studietur på ØKONOMI & LEDELSE

Studieturen på 2. år går til en af Europas store byer. Inden turen arbejder vi med landets kultur og identitet, og vi laver virksomheds- og markedsanalyser på forhånd, så vi får mest muligt ud af virksomhedsbesøg.

Studieture på INTERNATIONAL

To studieture bliver det til på International studieretning. 2. år går turen til et aktuelt europæisk rejsemål, mens USA er målet på 3. år. Før begge studieture kommer du til at lave research på landets historie og kultur, og under selve besøgene kommer du til at bruge dine studieretningsfag aktivt. Under det længere ophold i USA er der privat indkvartering hos værtsfamilier.

Studieture på SPROG

Studieture til Tyskland og Spanien / Frankrig er oplagt for at styrke sprogfagene. På studieturene har vi fokus på landenes kultur og historie, og du har gode chancer for at få tæt kontakt til unge på lokale uddannelsesinstitutioner i de respektive lande både før, under og efter studierejsen.

En del af rejseomkostningerne er dækket ind, men du må være forberedt på ekstra udgifter til studieturene.

Økonomi

Der skal påregnes egenbetaling for deltagelse i studieturene.