Konference om eSport

Konference om eSport

I samarbejde med Esportoplevelser og Fynske Bank inviterer vi til åben konference for virksomheder, skoler og andre interesserede omkring eSport.

Carsten Jessen, som er en af de førende forskere herhjemme, fra Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier på Aarhus Universitet vil fortælle om nye generationers brug af spil som læringsredskab og problemløser.

Blandt mange spændende indslag vil andre oplægsholdere fortælle om, hvad eSporten kan betyde for hele Tech-industrien og hvilke tendenser man ser blandt unge eSportudøvere.

I skoleåret 2018-2019 kan vores elever træne eSport samtidig med, at de tager deres ungdomsuddannelse på Svendborg Business, Svendborg Handelsgymnasium eller Svendborg Tekniske Gymnasium.

Alt dette og meget mere kan du høre om på konferencen, der bliver afholdt på den 22. august 2018 på Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier, Skovsbovej 43 i Svendborg, fra kl. 14-17.

==> PROGRAM FOR KONFERENCE OM ESPORT

Vær sikker på at få flere detaljer om konferencen og eSport på Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi skal nok lade være med at spamme dig og du kan altid framelde nyhedsbrevet.

==> JA TAK! JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREVET

Foto: Adela Sznajder (Flickr)