Kurser og efteruddannelser

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for et kursus med et indhold, der fokuserer på jeres behov? Vi tilbyder at tilrettelægge et kursus, som matcher jeres ønsker.

Når en virksomhed sender medarbejderne på kursus, er det vigtigt at udbyttet er så optimalt som muligt. Desværre er mange kursusbeskrivelser så bredt formuleret, at man ofte går glip af de lavthængende frugter på sådanne kurser.

Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge og afholde kurser for virksomheder i alle størrelser. Vores kompetencer bliver bragt i spil, hvilket sikrer at din virksomheds medarbejdere lærer lige netop det, som kræves her og nu.

Sådan kommer vi i gang

Processen omkring vores skræddersyede kurser er som følger:

  • Vi mødes og tager en indledende snak om jeres behov
  • Vi analyserer situationen og kommer med et kursus-udspil
  • Vi mødes igen og finjusterer kurset
  • Vi afholder kurset for dine medarbejdere

Fleksibelt kursusmiljø

Der er mange fordele ved at entrere med skræddersyede kurser. I får det indhold i kurserne, som medarbejderne har behov for – hverken mere eller mindre.

Desuden vælger I selv om kurserne skal finde sted hos os, i virksomheden eller et helt tredje sted. På den måde sikrer vi fleksibiliteten omkring den praktiske del af kurset.

Mange fordele

Der er mange fordele ved at få skræddersyet et kursus til netop jeres virksomhed. Man får mulighed for at drøfte interne anliggender, uden at tredjepart impliceres i debatten.

Der er desuden den sociale bonus i, at medarbejderne sendes på kursus sammen, hvor de har en fælles reference. Og læg mærke til, at kurset afholdes når det passer jer – I er ikke afhængige af en stram kursuskalender.