Kurser og efteruddannelser

Undervisning

Her får du et overblik over nogle vigtige detaljer omkring undervisningen. Læs blandt andet om evaluering, beviser og mødetider.

Når klokken er 8.10, starter vores AMU kurser, og de forløber til klokken 15.35. Der er mødepligt til vores kurser, og hvis du en dag er forhindret i at møde op, er det vigtigt at du giver besked til underviseren eller sekretariatet.

Sekretariatet har åbent fra klokken 7.45, og bemærk at du muligvis også skal meddele dit fravær til jobcenter/a-kasse. Er du i tvivl kan du spørge vores kursussekretær.

Evaluering og kursusbevis

Når kurset er gennemført, vil underviseren vurdere om du er berettiget til et kursusbevis. For at få et kursusbevis skal du have gennemført kurset med et tilfredsstillende resultat.

Du kan ligeledes vurdere om undervisningen har været tilfredsstillende igennem vores evalueringer. Vi tager altid disse evalueringer meget alvorligt, og vi bestræber os altid på at gøre tingene endnu bedre, hvis du ikke har været tilfreds.

Pauser i løbet af dagen

Da en kursusdag kan være skrap kost, holder vi naturligvis pauser med jævne mellemrum. Vi holder som regel en formiddagspause omkring klokken 9.45, og klokken 11.45 holder vi middagspause.

Ind imellem er det helt tilladt at holde små-pauser, hvis det passer ind i kursusforløbet. Vi holder desuden en eftermiddagspause, hvor du kan trække lidt frisk luft.

Bemærk at Kursuscentret har lukket i ferieuger og at vi følger den officielle feriekalender. Det betyder at vi eksempelvis har lukket i uge 7 og i uge 42 samt i juli måned.