Om skolen

Ophavsret

Denne hjemmeside er beskyttet af loven om ophavsret. Det betyder at du ikke må bruge tekster, billeder eller medieklip uden Svendborg Erhvervsskoles tilladelse.

Svendborg Erhvervsskoles hjemmeside er beskyttet af loven om ophavsret. Alle tekster og billeder er beskyttet og må ikke uden aftale anvendes andetsteds.

Hvad betyder det for dig?

Dette betyder at du ikke må kopiere en hel tekst og anvende denne tekst på din eller tredjemands hjemmeside. Du er dog velkommen til at citere fra hjemmesiden, så længe du husker at linke til www.sesg.dk.

Svendborg Erhvervsskole ejer rettigheder over billederne, og det betyder at du ikke uden videre må bruge billeder fra hjemmesiden til dit eget formål. Det er heller ikke tilladt at gemme eller kopiere et billede og ændre på det

Samme regler gælder for de videoklip, lydfiler og andre medier, som du finder på vores website. Du har dog lov til at bruge et videoklip, hvis du linker direkte til videoklippets placering på YouTube, eller hvis du indlejrer videoklippet ved hjælp af YouTubes værktøjer.