Praktik speed dating

Praktik speed dating

Er I på udkig efter en elev eller lærling? Så kom forbi til Praktik Speed Dating tirsdag den 28. november 2017. Tilmelding nødvendig.

Her kan I møde vores grundforløbselever fra følgende uddannelser: Ernæringsassistent, gastronom med specialerne kok + smørrebrød og catering, tjener, gourmetslagter og bager samt skolepraktikelever, der ønsker læreplads fra januar 2018 – herudover inviterer vi levnedsmiddel-interesserede unge fra 10. klassecentre og jobcentre.

I får mulighed for at give en kort mundtlig præsentation af virksomheden og derefter møder I eleverne face-to-face i en kortere periode, hvor I kan vurdere, om der er et godt match mellem jer.

Skulle I have en igangværende eller tidligere elev, der vil deltage i mødet og fortælle de unge lidt om, hvordan det er at være elev vil det være alletiders.

Tid og sted

Arrangementet foregår fra kl. 9.00 til ca. 11.00 på Svendborg FOOD, Ryttervej 65, 5700 Svendborg i restauranten.

FOOD opstiller en lille stand (cafébord + navneskilt) til hver virksomhed. I er naturligvis velkomne til at medbringe eget materiale i form af skilte, brochurer osv.

Program (cirka-tider)

  • 09.00 Kom og gør standen klar og få en kop kaffe/bolle.
  • 09.15 Velkomst v/uddannelsesleder Rasmus Fredslund
  • 09.30 Virksomhederne (og/eller tidligere elever) præsenterer sig – 3 min. til hver
  • 10.00 Eleverne tilmelder sig til speed dating
  • 10.05 Praktik Speed Dating – 2 min per potentiel elev
  • 11.00 Afslutning og en sandwich/vand på FOOD eller ”to-go”.

Tilmelding

Af hensyn til planlægningen, bedes I tilmelde jer arrangementet senest d. 21. november 2017 til Annette Brendholm på telefon 72 22 57 43 eller mail ab@sesg.dk.