Er du student ?
Går du i 3.g, 2.HF eller har afsluttet din studentereksamen? Så har du mulighed for at komme 3 dage i praktik på Svendborg FOOD, og få indsigt i de erhvervsuddannelser, som du kan fortsætte på efter din gymnasiale uddannelse.
Vi vil gerne invitere dig ind i vores madunivers til en 3 dages praktik.
Det franske køkken!
Vi vil gerne invitere dig ind i vores madunivers til en tre dages praktik. Tag med på en sanselig rejse til Frankrig og bliv klogere på vores uddannelsesretninger på Svendborg FOOD.
De første to dage i praktikken vil du blive præsenteret for det franske køkken, og du vil lære håndværket bag deres smagfulde og klassiske retter. Derudover vil du vil få kendskab til råvarer i sæsonen, madlavningsteknikker, tilsmagning og æggets mange køkkentekniske egenskaber – både i det salte og søde køkken. På den sidste praktikdag skal du ud i en virksomhedspraktik og opleve, hvordan kokkens arbejde ser ud.
Praktikken handler i høj grad om, at du skal bruge dine sanser og hænder til at lave velsmagende retter. Samtidigt får du en virkelighedsnær oplevelse af, hvordan eleverne arbejder til daglig på Svendborg FOOD.
Du vil hører eksempler på arbejdslivet som kok og få mulighed for at stille spørgsmål om uddannelsen til både lærere og elever.
Alle dage kl. 8:10 – 14:00
Svendborg FOOD
Ryttervej 65
5700 Svendborg
Kirsten Juul Petersen
Der udbydes 20 pladser på holdet.
Du møder op onsdag morgen og vi sørger for transport, hvis det bliver nødvendigt i løbet af de tre dage.
Læretiden i virksomheden er 2 år, hvor du skal på skoleophold på Svendborg FOOD undervejs. Det er forskelligt fra uddannelse til uddannelse, hvor mange skoleophold du skal på, og hvilke fag du skal have.
I slutningen af læretiden skal du lave en fagprøve, hvor du knytter teorier fra skoleopholdene sammen med praksis fra din virksomhed, hvilket du skal til eksamen i.
Ryttervej 65
5700 Svendborg
Tlf.: 72 22 57 00
E-mail: mail@sesg.dk
Niels Mark Aagaard
Tlf.: 25 57 70 77
E-mail: naa@sesg.dk
Alma Qvistgaard
Tlf.: 72 22 60 18
E-mail: lq@sesg.dk
modul 08.10 – 09.50
modul 10.05 – 11.45
modul 12.15 – 13.55
modul 14.10 – 15.50
“Den viden og kunnen, vores elever får, skal være en aktiv og skabende kraft, som giver dem mulighed for at tage ansvar for eget liv og det samfund, de lever i, ved at bidrage med mestring af faglighed, nye ideer og produkter samt konstruktive perspektiver på fremtiden”.