Teknisk Gymnasium (HTX)

Camp 42 - HTX - Tilmelding

Aktivitet på HTX i efterårsferien.

SESG CAMP 42 – HTX

MAX 30 deltagere

NATURVIDENSKAB OG TEKNOLOGI

Er du VILD MED NATURVIDENSKAB OG TEKNOLOGI?
– Og er du klar til en sjov og lærerig efterårsferie?

– så har du mulighed for at komme på camp på Svendborg Tekniske Gymnasium i din efterårsferie 2020. Her vil du få en masse spændende oplevelser og udfordringer inden for naturvidenskab og teknologi.

Vi har dygtige undervisere, gode lokaler og fokus på at give dig en efterårsferie, du ikke glemmer. Du kommer til at arbejde med raketter, enzymer, robotter, innovation og meget andet i forskellige projekter, og du kommer til at arbejde med fagene fysik, kemi, bioteknologi, kommunikation IT og teknologi.

Der vil være HTX-elever med på campen, der arbejder sammen med dig, og som kan fortælle dig, hvordan det er at være elev på HTX.

Campen er for elever i 8. til 10. klasse. Den foregår fra mandag til torsdag i uge 42. Der er mødetid på HTX hver morgen kl. 9, og vi slutter senest kl. 15. Der vil være pauser i de forskellige forløb, hvor der bliver serveret boller/frugt, sandwich og kage, så det er ikke nødvendigt at tage mad med.

Prisen for 3½ dag på HTX er 300,- der dækker undervisning, forplejning i løbet af dagen plus de materialer, der arbejdes med.

SESG Camp 42 - HTX

Efterårsaktiviter på SESG HHX og HTX
  • Prisen er for deltagelse på Camp 42 HTX er 300 kr. Betalingen skal ske via MobilePay nummer: 509009 og man er først tilmeldt ved betaling.
    Pris: 300,00 kr. Antal:
  • Vælg om du ønsker Camp 42 på HTX

På campen vil du blandt andet prøve følgende:

Arbejde i laboratoriet med enzymer, lave dine egne ”guld- og sølv”-mønter, lege med ild.

Løse dine udfordringer med robotter – eller med droner

Udvikle ideer til, hvordan teknologien kan klare virksomhedsproblemer

Lave den sejeste raket