Teknisk Gymnasium (HTX)
Glade HTX-elever til gallafest

Fester på HTX

Med flere fester om året og LAN-parties for alle HTX-elever, gallafest og translokationen for 3.g´erne samt julefrokost for tidligere HTX-elever er der ganske ofte noget at fejre på Svendborg Tekniske Gymnasium.

3-4 fester om året

3-4 gange om året er der fest på Svendborg Tekniske Gymnasium. Årets store fest er gallafesten. Det er 3. g’erne selv, der i fællesskab med festudvalget arrangerer gallafesten på HTX. Efter spisningen er der diskotek, hvor 1. og 2. g også er med.

LAN-parties

Foruden de klassiske fester, er der også altid stor opbakning til LAN-parties, hvor den står på computerspil, pizza og cola hele natten.

Gallafest og translokation

Gallafesten afslutter undervisningstiden i 3.g. En fest i det fineste skrud er et højdepunkt inden læseferie og eksamener.

Translokationen er en fest for sig. Noget helt særligt – glædeligt og vemodigt på samme tid – når alle 3.g´erne får huer på og fejrer den nye studenterstatus. Foruden translokationsfesten er der altid en meget planlagt køretur i pyntet lastbil og masser af festhumør under huerne.

X-HTX´ernes årlige julefrokost

Festen slutter ikke med huen. En stor gruppe x-htx´ere elsker at holde kontakten ved lige, og alle der kan og har lyst mødes hvert år den 2. fredag i november til X-HTX-julefrokost. Sådan har det været siden 1998.
Du finder invitationen via Facebook-gruppen: X-HTX Svendborg