Virtuelt åbent hus

Velkommen til HHX

VELKOMMEN TIL SVENDBORG HANDELSGYMNASIUM (HHX)

HHX i Svendborg er det rette gymnasium for dig, hvis du interesserer dig for økonomi, politik, sprog,  internationale forhold og virksomhedsdrift i en stærk kombination med almene fag. I videoen herunder fortæller Sofia og Frederik om, hvordan det er at være elev på HHX.

HHX er en tre-årig gymnasial uddannelse, hvor du kan vælge imellem mange spændende merkantile fag og studieretninger, så du kan tone din uddannelse i lige netop den retning, der interesserer dig mest.
På HHX i Svendborg har vi et højt fagligt niveau, og det sociale fællesskab på tværs af klasser og årgange spiller en vigtig rolle i hverdagen. Vi har mange sociale arrangementer, en hyggelig fredagscafe, gallafest, studieture og meget mere.

Hos os vil du møde andre unge, som også brænder for at arbejde med fx handel, marketing, innovation, økonomi og internationale relationer. Med en HHX-eksamen får du en god kombination af teori, viden og praksis, og den åbner mange muligheder for at uddanne dig videre.

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder på HHX, så gælder vi os til at møde dig til virtuelt åbent hus lørdag den 30. januar 2021 kl. 10:00-13:00.

Du kan også når som helst kontakte en af vores studievejledere:

Camilla Huelgaard Thomsen
Tlf. 7222 5858
E-mail: cam@sesg.dk

Birgit Arildsen
Tlf. 7222 5822
E-mail: biar@sesg.dk